Kinderdagverblijf

Als ouder ben je op zoek naar kwalitatief goede opvang en educatie voor je kind. Dat vind je bij ons op de kinderopvang voor kindjes van 0 tot 4 jaar. Op KC De Bakelaar worden kinderen dagelijks verzorgd en begeleid door een team van vaste pedagogisch medewerkers. We hebben veel aandacht voor het stimuleren van de ontwikkeling. We zorgen voor gezonde voeding, leuke en leerzame activiteiten, vele uurtjes lekker buitenspelen en voldoende rust. En we vinden het belangrijk dat er een fijne sfeer is in de groep, waarin kinderen zich thuis en geborgen voelen. 

Horizontale groepen 
In onze jongste groep zitten baby's en dreumesen tot ongeveer 2,5 jaar. Daarna gaan ze over naar de combinatiegroep. Deze wordt in de ochtend gecombineerd met een groep peuters en in de middag met een groep buitenschoolse opvang voor kinderen van 4-5 jaar. Hierdoor krijgen de kinderen meer uitdaging en wordt de overstap naar de bso erg klein, omdat de kinderen dan in dezelfde groep blijven met dezelfde vertrouwde medewerkers.  
 
VVE-programma 
We werken op de dagopvang met het VVE-programma Uk & Puk. VVE staat voor Voor- en Vroegschoolse Educatie en is erop gericht ontwikkelingsachterstanden bij jonge kinderen te voorkomen of te verminderen. Dit programma biedt kinderen tussen 0 en 4 jaar de mogelijkheid om zich spelenderwijs te ontwikkelen en zich voor te bereiden op de basisschool. Door samen te zingen, praten, lezen, werken en bewegen, helpen we kinderen steeds een stapje verder in hun ontwikkeling. 

Combinatie peuterwerk en opvang 
Is je kindje al twee jaar? Dan kan hij of zij ook bij ons terecht op de peuterspeelzaal. De peuterspeelzaal is alleen in de ochtend geopend. Het is mogelijk om dagdelen dagopvang te combineren met dagdelen peuterspeelzaal, zodat je kindje de hele dag kan worden opgevangen.  

Even praktisch 
De dagopvang is geopend van maandag t/m vrijdag van 7.30 - 18.30 uur. Moet je 's ochtends al vroeg beginnen met je werk? Dan is het ook mogelijk om opvang af te nemen vanaf 7.00 uur. Je kunt kiezen voor een hele of een halve dag opvang. We zijn 52 weken per jaar geopend. Je kunt kiezen voor diverse pakketten. Meer informatie over het kinderdagverblijf, waaronder ook onze tarieven, kun je vinden in onze folder dagopvang of op de website van GOO Opvang en Onderwijs

Kom je een keer kijken? 
Ben je nieuwsgierig naar hoe onze opvanglocatie eruit ziet? Je bent van harte welkom om een keer langs te komen. Als je vooraf even een afspraak maakt per telefoon of per mail, dan leiden we je graag een keer rond.  

Aanmelden 
Wil je je kind graag aanmelden voor het kinderdagverblijf? Dan kun je hier het inschrijfformulier kinderdagopvang invullen.